23948sdkhjf

SOL utökar linjenätet

Svenska Orient Linien – SOL - öppnar en ny linje mellan Ventspils (Lettland), Zeebrugge (Belgien) och Tilbury (Storbritannien). Den nya linjen är en utökning av SOL:s tjänster från deras knutpunkt i Zeebrugge.
Som ett tillägg till Ventspilslinjen erbjuds kunder även möjligheten att via P&O transportera gods till och från Teesport och Hull.
- Från slutet av januari erbjuder vi en ro-rotjänst varje vecka mellan Ventspils, Zeebrugge och Tilbury, säger Ragnar Johansson, vd i Svenska Orient Linien. I våra nuvarande tjänster till och från norra Finland har vi en segling över kanalen mellan Zeebrugge och Tilbury. Nu kommer vi även kunna erbjuda ytterligare en kanalöverfart.
Den nya linjen visar att SOL fortsatt är engagerade i att kontinuerligt erbjuda en bekväm, frekvent och snabb transportservice för sina kunder, samtidigt som de ökar servicenivån på existerande rutter. Linjens transportlast kommer att bestå av trailrar, containrar och annan rullande last samt styckegods lastad på rolltrailers.
SOL erbjuder linjer som knyter samman norra Finland med Tyskland, Benelux med Storbritannien samt tjänster mellan den svenska västkusten, Benelux och Storbritannien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.391