23948sdkhjf

TenderEasy och Wolters Kluwer ingår partnerskap

TenderEasy och Wolters Kluwer Transport Services har ingått partnerskap där man tillsammans erbjuder en molnbaserad lösning för transportupphandling, exekvering/bokning, uppföljning och fakturakontroll.
Den nya lösningen förenar TenderEasys programvara inom transportupphandling med Transwide TMS och en databas med över 40 000 anslutna transportörer.
Resultatet blir en användarvänlig lösning som företag kan använda för att optimera upphandling och inköp av sina transportbehov.
- Vi är stolta över att inleda samarbete med TenderEasy om att erbjuda våra kunder en one-stop-shop lösning för fraktupphandlingar och hantering av frakter, säger Fabrice Maquignon, CEO i Wolters Kluwer Transport Services.
Johan Vagerstam, CEO i TenderEasy, säger att med Transwide kan expansionen i och utanför Europa accelerera snabbare.
- Denna gemensamma lösning kommer att hjälpa kunder med att integrera transportinköp i en bredare process, säger han. Man får kontroll hela vägen, från insamling av data inför en upphandling, till genomförande och kontakt med leverantörer.
Hur kommer det sig att ni som ett mindre mjukvaruföretag lockar till sig samarbeten med betydligt större aktörer som Wolters Kluwer Transport Services?
- Jag tror de gillar att vi är hängivna och 100 procent fokuserade på att skapa marknadens bästa lösning för transportupphandling, säger Johan Vagerstam. Det spelar inte någon roll att vi är ett mindre företag, då vi får många förfrågningar från företag som vill börja använda TenderEasy. Sedan i somras har vi fått in många nya svenska och europeiska företag som kunder, och även internationella storföretag som bland andra Kraft Heinz har anslutit till och börjat använda TenderEasy.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078