23948sdkhjf

Frode Laursen expanderar stort i Göteborg

Med köpet av ett 115 000 kvadratmeter stort markområde i Stenkullen utanför Göteborg, står Frode Laursen väl rustat för fortsatt expansion i Göteborgsregionen.
Frode Laursen genomför denna expansion dels eftersom bolaget knutit till sig ett antal nya lager- och logistikkunder under året, dels eftersom man utökat sitt samarbete med ett antal befintliga kunder.
Förvärvet av markområdet i Stenkullen möjliggör för Frode Laursen att bygga en logistikanläggning med en yta på 55 000 kvadratmeter, vilket förväntas kunna täcka de ökande förfrågningarna efter kompletta logistiklösningar till dagligvarumarknaden för de kommande åren.
- Vi väljer Stenkullen för denna expansion för att det är ett bra område med kort avstånd till motorvägen E20 som ger goda förbindelser mot Stockholm, Göteborgs hamn och Landvetter Flygplats, säger Anders Balle, direktör i Frode Laursen. Samtidigt betyder närheten till vårt befintliga lager i Göteborg, att de två anläggningarna kan uppnå en hög grad av samordnad drift med en gemensam operativ chef. Vi startar bygget av 15 000 kvadratmeter under 2017 som kommer att hantera uppdrag för en ny kund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063