23948sdkhjf

Primelog får Pagero som ny ägare

Pagero förvärvar Primelog för att förbättra sina tjänster för automatiserad kontroll över utgifter.
Primelog är en ledande leverantör av programvara för globala logistiklösningar - Primelog hjälper företag med global verksamhet att få översikt och kontroll över logistikflöden, både ekonomiskt och fysiskt. Fokus ligger på att automatisera processerna för transportplanering, genomförande och inköpsanalys baserad på korrekt realtidsdata.
- Eftersom vi tidigare har haft ett partnersamarbete, är båda systemen redan integrerade och i drift. Med förvärvet kommer våra kunder att få tillgång till en plattform som möjliggör 100 procent digitala processer med full kontroll på utgifter, både direkta och indirekta kostnader och logistikkostnader, säger Bengt Nilsson, vd i Pagero Group. Dessutom kan de hantera inte bara order- och fakturameddelanden utan även affärsmeddelanden relaterade till logistik.
Primelogs vd Lena Ridström framhåller att ägarförändringen kommer att innebära att Primelogs kunder, som en del av sin befintliga tjänst, kommer att få tillgång till ett globalt nätverk av logistiktjänsteleverantörer liksom alla andra affärspartners som är anslutna till Pagero Online.
- Support på flera språk 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, kommer automatiskt att ingå i tjänsten tillsammans med tjänster för att uppfylla lokala regler för e-fakturatransaktioner, säger hon.
Primelog kommer att bilda en affärsenhet inom Pagero, med fokus på att vidareutveckla transportledningssystem (TMS) samt komponenter för att stödja hela upphandlingsprocessen, som kontraktshantering, automatisk pris-/fakturakontroll, inköpsanalys och attestering.
- Den nya koncernen kommer att ha en omsättning på över 30 miljoner euro 2017, och vi kommer att investera mer än 85 000 timmar i produktutveckling årligen för att säkerställa att våra kunder i över 50 länder får fortsatt tillgång till tjänster i världsklass, säger Bengt Nilsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063