23948sdkhjf

Mats Nyblom slutar som vd i Hector Rail

Mats Nyblom lämnar rollen som vd i Hector Rail men kvarstår som rådgivare till Hector Rail koncernen.
Den 23 december i år lämnar Mats Nyblom på egen begäran rollen som vd i Hector Rail. Han kommer därefter kvarstå som rådgivare till den ombildade Hector Rail koncernen i ny skepnad.
- Efter att för tolv år sedan ha grundat Hector Rail och under hela tiden sedan dess varit vd är det nu dags för både mig och Hector Rail att gå vidare. Det har varit en fantastisk tid att tillsammans med anställda, kunder och leverantörer att bygga upp ett så fint bolag, säger Mats Nyblom.
Han framhåller att det nu är bäst både för honom och för Hector Rail att lämna över till nya krafter.
- Utan Mats Nyblom hade det inte funnits ett Hector Rail, säger Joakim Landholm, vd och koncernchef i Hector Rail Holding. Hans insats och bidrag under de senaste tolv åren är ovärderliga. Jag är mycket glad att Mats stannar kvar som rådgivare till koncernen, så att vi även fortsättningsvis kan dra nytta av hans unika kompetens inom järnvägstransporter.
I samband med att Mats Nyblom lämnar vd-rollen i Hector Rail kommer Joakim Landholm att gå in som tillförordnad vd även i Hector Rail, i tillägg till sitt arbete som koncernchef. En rekrytering för att hitta en permanent ersättare till Mats Nyblom har inletts.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078