23948sdkhjf

DSV blir däckhandlare

DSV har nått en överenskommelse med ZC Rubber Group Co. Ltd. och Pneuhage Company Group, avseende ensamrätt som återförsäljare av Westlake-däck i Danmark, Norge, Sverige och Finland.
DSV har använt Westlake-däck till sin rullande fordonsflotta sedan 2012 och har varit nöjda med prestandan hos däcken, som produceras av en av världens största däcktillverkare: ZC Rubber Group Co. Ltd. Baserat på denna erfarenhet och i nära samarbete med Pneuhage (ZC Rubbers officiella europeiska återförsäljare) har DSV, Pneuhage och ZC Rubber nu officiellt undertecknat ett avtal om ensamrätt som skandinavisk återförsäljare, där DSV kommer att kunna erbjuda Westlake-däck till alla anslutna åkare liksom till marknaden för kommersiella fordon.
Med mer än 50 års erfarenhet och modern industriteknik, har ZC Rubber Group Co. Ltd. ett världsomspännande distributionsnät som gör det möjligt att tillhandahålla ett komplett sortiment av förstklassiga däck till kunder över hela världen och för alla typer av kommersiella fordon.
DSV kommer att föra ett däcksortiment, som lämpar sig för lastbilar och trailers, på marknaden för kommersiella fordon. Däcken kommer att finnas i lager vid fyra av DSV:s verkstäder: i Horsens (Danmark), Nystad (Finland), Göteborg och Landskrona (SE). Specialdäck kan fås på begäran och levereras inom 72 timmar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094