23948sdkhjf

Nordberghs Åkeri får omfattande Arla-kontrakt

Arla har tecknat ett flerårigt avtal med Tommy Nordberghs Åkeri för den så kallade chartertrafiken från mejerierna i Linköping och Jönköping till Stockholmsområdet.
Av konkurrensskäl vill Jonas Råstedt, vd i Tommy Nordberghs Åkeri, inte nämna vilket ordervärde som kontraktet har, mer än att det är ett omfattande långtidskontrakt med en större fraktomsättning.
- Vi är extremt glada och stolta att Arla väljer oss som transportör för detta prestigefyllda och omfattande transportuppdrag, säger Jonas Råstedt till Transport & Logistik Idag/Transportnet. För oss är detta ett kvitto på vårt långsiktiga arbete, med justa villkor och miljön i fokus, som nu betalar sig ytterligare en gång.
Jonas Råstedt framhåller att Tommy Nordberghs Åkeri kommer att samarbeta mycket tätt med Arla inom kvalitet, optimering och utveckling för att göra bolagets nya kund nöjd.
- Vår medarbetare Jonas Klang har lagt ner ett omfattande arbete med stöd från övriga i organisationen för att kunna knyta till oss denna affär, och det är kul när teamet lyckas, säger Jonas Råstedt.
Tommy Nordberghs Åkeri är ett av Sveriges större privatägda åkerier. Bolaget har sitt säte i Hjärnarp med filialer i Mjölby och Mariestad. Bolaget har drygt 270 anställda och sysselsätter 140 lastbilar, varav 100 är egenägda. Omsättningen i åkeriet uppgick 2015 till närmare en halv miljard kronor.
På bilden skakar Jonas Klang (till höger) från Tommy Nordbergh Åkeri och Mikael Schultz, Director Transportation, i Arla Foods, hand efter att kontraktet signerades.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063