23948sdkhjf

17 medarbetare berörs när möbelkedja flyttar lager

17 medarbetare berörs när Svenssons i Lammhult flyttar sitt lager från Lammhult till Tibro och inleder samarbete med LGT Logistics.
Svenssons i Lammhult har under de senaste åren fördubblat sin omsättning och det nuvarande lagret i Lammhult räcker inte längre till. Därför kommer bolagets lager- och logistikverksamhet under våren att flyttas till Tibro.
- Genom detta kan vi befästa vår position som Sveriges ledande detaljhandelskedja för design- och kvalitetsmöbler, säger bolagets vd Christian Resell.
2015 var det omsättningsmässigt bästa året i företagets 118 år långa historia. Nu behövs ytterligare lagerutrymme och förbättrade logistiklösningar. Dessa har inte gått att finna i Lammhult och företaget har därför för avsikt att samarbeta med LGT Logistics i Tibro. Förändringen berör 17 medarbetare inom lager och logistik i Lammhult och bolaget har inlett MBL-förhandlingar.
- Vår ambition är att hitta bra lösningar för alla berörda, säger Christian Resell.
Butik, huvudkontor och butik hos Svenssons i Lammhult berörs inte av flytten, utan kommer att finnas kvar i Lammhult. Samtidigt skapas nu bättre möjligheter att tillmötesgå möbelkonsumenternas krav på ökad flexibilitet när det gäller hemleveranser över hela landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065