23948sdkhjf

Maria Skärström till OnePartnerGroup

OnePartnerGroup har värvat Maria Skärström till sitt Falkenbergskontor där hon får rollen som rekryterare i Halland.
Maria kommer senast från FMR Rekrytering och Bemanning där hon arbetade som rekryteringskonsult.
Maria har en mångårig erfarenhet som rekryterare inom bemanningsbranschen och har tidigare arbetat på Proffice, SJR och Volvo HR-partner.
- Det känns väldigt spännande att få bli en del av OnePartnerGroup i Halland, säger Maria Skärström. Carl, Carina och jag känns som ett oslagbart team med en stark lokal förankring. Jag har arbetat med rekrytering i 18 år nu och brinner verkligen för att hitta rätt person till varje kund. Det känns extra roligt att få förtroendet att vara med och utveckla verksamheten i Halland.
Carl Mårtensson, verksamhetschef i OnePartnerGroup Halland, framhåller att Maria kommer att vara ett bra tillskott i bolagets organisation.
- Maria har erfarenhet från såväl rekrytering, försäljning som personal, säger han. Hon har även en lokal anknytning till Falkenberg och Halland, vilket vi ser som mycket positivt för vår verksamhet.
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Med sina tre varumärken EPAB, EnPartner och EBS är bolaget en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannaområdet, bland annat inom transportsektorn. Bolaget bedriver verksamhet på ett 20-tal orter i främst södra Sverige och har cirka 700 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203