23948sdkhjf

Fraktkompaniet utökar i Helsingborg

Fraktkompaniet växer snabbt och flyttar nu till större lokaler i Helsingborg. Den 8 februari finns bolaget på plats på den nya adressen, Basaltgatan 9, i Väla industriområde.
Flytten innebär att företaget kommer att rekrytera mer personal i Helsingborg.
Fraktkompaniet startades 2006 av Anette Yngvesson. I dag finns företaget i Helsingborg, Stockholm och Göteborg. I och med flytten till den nya fastigheten Rubinen så slår Fraktkompaniet ihop två befintliga lager i Helsingborg och får ytterligare 2 000 kvadratmeter lageryta. De nya lokalerna har plats för 10 000 pallar och är totalt på 7 000 kvadratmeter. Det är en rejäl utökning jämfört med den tidigare fastigheten. Under de tre åren som Fraktkompaniet funnits i Helsingborg har både lager och transportverksamhet vuxit i snabb takt.
I och med expansionen och de nya lokalerna så ska fler anställas under 2016. Idag har företaget dryga 60-talet anställda och under 2016 så ska det bli över 70 medarbetare.
- Vi ser ett behov av att anställa fler, säger Anette Yngvesson, vd och grundare till Fraktkompaniet. Under 2016 så kommer vi att rekrytera både trafikledare och lagerpersonal..
Enligt Robert Wannerfeldt, platschef i Helsingborg, så går fler och fler transporter via Helsingborg. Ambitionen för 2016 är att växa med fler transportuppdrag och etablera sig i de nya lokalerna.
- Vi är väldigt nöjda med våra nya lokaler, säger Robert Wannerfeldt. Nu fortsätter vi att utveckla ett starkt transportnät från Helsingborgsområdet i egen regi med dagliga avgångar till alla orter i Sverige. Vi har gott om utrymme att växa i och det ger oss möjligheten att erbjuda fler kunder lagertjänster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063