23948sdkhjf

Safe TransArt blir Safe Logistics

Safe TransArt namnändrar till Safe Logistics.
Namnändringen sker med anledning av att bolaget har avyttrat sin konsttransport-verksamhet till Lennart och Johan Börjesson som för en tid sedan sålde hela sitt aktieinnehav i Safe TransArt till Bjarne Henriksen, vilket Transport & Logistik Idag/Transportnet tidigare har rapporterat om.
Avyttringen av konsttransporter är en del av Safe Logistics ägares strategi att fokusera på lönsam tillväxt och fortsatt utveckling av sin kärnverksamhet inom logistiklösningar och teknisk distribution/installation.
- På Safe Logistics ser vi många möjligheter under kommande år och kommer fortsätta att utveckla vår verksamhet, säger bolagets vd Johny Skeppstedt. Ett viktigt steg i det arbetet är vårt nyetablerade moderna säkerhetslager med säkerhetsklass 3 i Stockholm, där vi kan erbjuda våra kunder såväl tillfällig lagring av högvärdiga produkter som helhetslösning. Tekniklogistik är vårt största affärsområde och vi har byggt en logistikverksamhet med anpassad vagnpark och moderna anläggningar som innebär att vi kan leverera enligt våra kunders krav och önskemål. Det är inom tekniklogistik bolaget har längst erfarenhet, men vi erbjuder även tjänster inom bland annat möbellogistik och andra specifika tjänster som exempelvis flytt av bohag och kontor samt installation av säkerhetsskåp.
Under inledningen av 2016 kommer bolaget bland annat att omprofilera sina fordon och fastigheter, samt öppna en ny hemsida. Bolaget flyttar dessutom sitt huvudkontor från Varberg till Stockholm. Därmed avvecklar Safe Logistics sin verksamhet i Varberg.

Läs mer om ägarförändringen i TransArt här.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078