23948sdkhjf

Helsingborgs stad prisar Börje Jönsson Åkeri

Före julhelgen tog Börje Jönsson Åkeri emot en Företagsstjärna av Helsingborgs stad. Åkeriet prisas för att man ”vägrar kompromissa med de etiska och arbetsrättsliga villkoren”.
Sedan starten i mitten av 2014 har Helsingborgs stad delat ut ett antal Företagsstjärnor till företag och organisationer som bidrar till visionen Helsingborg 2035 och gör Helsingborg till en spännande, attraktiv och hållbar plats.
Före julhelgen belönades Börje Jönsson Åkeri med denna utmärkelse. Motiveringen lyder:
”I en tid och i en bransch där priset ofta är enda måttstocken vägrar Börje Jönsson Åkeri att kompromissa med de etiska och arbetsrättsliga villkoren. Med kvalitet, miljöhänsyn, trafiksäkerhet och gott affärsmannaskap som ledord, bidrar Börje Jönsson Åkeri till att göra Helsingborg till en gemensam och balanserad stad”.
- Självklart är vi stolta över att få ta emot denna utmärkelse, säger Ulf Jönsson, vd och ägare i Börje Jönsson Åkeri till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Det är fantastiskt kul att bli uppmärksammad för det vi står och arbetar för.
Börje Jönsson Åkeri är en av Sveriges större privatägda åkerikoncerner. Bolaget har huvudkontor i Helsingborg med filialer i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Hamburg.
Omsättningen i Börje Jönsson Åkeri – med 160 lastbilar – uppgick 2014 till 282 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079