23948sdkhjf

Alltransport blir hyresgäst hos PG Lots

Vid årsskiftet flyttar Alltransports Linköpings-kontor in hos PG Lots på Idögatan i Linköping. Samtidigt flyttar även Alltransports dotterbolag Sanero och Wilssons Åkeri in i nybyggt garage på samma adress.
Det är full fart på byggarbetsplatsen på Idögatan 14 i Linköping där ett garage för nio lastbilar samt lager om 250 kvadratmeter ska stå klart redan i januari 201. Det är PG Lots som bygger. Garaget är uthyrt till Alltransports dotterbolag Sanero och Wilssons Åkeri. Lagerdelen ska PG Lots använda själva, då man under den senaste tiden sett en kraftig expansion på sina lager- och logistiktjänster.
Parallellt med nybygget anpassas lokaler i den befintliga fastigheten på Idögatan till Alltransports Linköpings-kontor som redan nu i december 2015 kommer att flytta sin verksamhet dit. Dessutom kommer andra lokaler i fastigheten färdigställas som kontor och personalutrymmen för Sanero och Wilssons Åkeri.
- Vi ser mycket positivt på att få in en seriös aktör som Alltransport och några av dess dotterbolag som hyresgäster här hos oss, säger Mikael Carlsson, vd i PG Lots. Samarbetet är långsiktigt och vi ser många synergier som kommer att gynna båda parter.
Henrik Åkerström, vd i Alltransport, framhåller att Alltransport fortsätter sin expansion i Linköpings-området.
- Vi ser verkligen fram emot nya lokaler i ett bättre område av Linköping, säger han. Vi ser också många naturliga områden där parterna kan samarbeta och skapa mervärden för våra kunder.
Vid årsskiftet flyttar även G:sons Åkeri, som är delägare i Alltransport, in hos PG Lots med sin verksamhet. G:sons Åkeri är bland annat transportör för Jetpak med verksamhet både i Linköping och Norrköping.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079