23948sdkhjf

Greencarrier öppnar distributionsnav i Szczecin

Greencarrier Freight Service stärker sin närvaro i Polen genom att öppna ett 1 000 kvadratmeter stort distributionsnav i den betydelsefulla hamnstaden Szczecin i landets nordvästra delar.
I anläggningen kommer Greencarrier till en början främst att hantera importförsändelser av vin för sin nya kund Oktan Wines, men man bedömer att Szczecin har kapacitet för att erbjuda ett brett utbud av transport- och lagringstjänster till ett stort antal kunder.
- Den polska marknaden är extremt konkurrensutsatt så vi är glada över att ha vunnit kontraktet för Oktan Wines, säger Arkadiusz Prejna, vd i Greencarrier Freight Services polska bolag. Oktan Wines saluför mellan 250 och 300 olika viner från många länder så vi kommer att hantera containrar som kommer till hamnen från Argentina, Chile och Sydafrika, samt lastbilsfrakter från stora delar av Europa.
Oktan erbjuder europeiska produkter från Spanien, Tyskland, Bulgarien, Portugal, Ungern, Frankrike, Tjeckien, Georgien och Italien. Bland Oktan Wines kunder kan nämnas de största butikskedjorna, specialbutiker, restauranger och hotell i Polen samt en växande andel vinhandel via nätet.
- Vi har funnits på den polska marknaden sedan 2008 och vi är ständigt öppna för att hitta sätt som kan förbättra vår service gentemot våra kunder och för att bli mer kostnadseffektiva., säger Rafal Malewski, Oktan Wines. Greencarriers förmåga att snabbt reagera på våra förändrade krav gav oss ett positivt intryck av bolaget och vi upplever att de medarbetare inom Greencarrier som vi jobbar med erbjuder högkvalitativa och tillförlitliga tjänster.
Utöver den nya anläggningen i Szczecin vid Östersjökusten, öppnar Greencarrier dessutom ett kontor i Poznan som kommer att arbeta med landsvägstransporter. Den satsningen är ett led i bolagets fortsatta strategi att utöka sin närvaro i centrala och östra Europa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078