23948sdkhjf

Förlängt Netto-uppdrag för Rossing

Rossing Åkeri och Logistik AB har tecknat ett femårsavtal med Netto Marknad Sverige AB som omfattar distribution av butiksvaror från Nettos centrallager i Falkenberg och Linköping. Därmed får Rossing förlängt förtroende efter att ha utfört dessa transporter för Netto sedan juni 2011.
Rossing Åkeri och Logistik AB är ett bolag inom Rossing Gruppen som är en privatägd logistikkoncern med huvudkontor i Halmstad.
- Vi är väldigt nöjda med att ha nått fram till det här avtalet, säger Jacob Rossing, vice vd i Rossing Gruppen. Att kontraktet blev fem år visar på att Netto satsar långsiktigt och vill göra det med kontinuitet och kvalitet.
Bent Holm, vd i Netto Marknad Sverige, framhåller att man från Nettos sida ser fram emot att fortsätta samarbetet tillsammans med Rossing Åkeri och Logistik AB som en del av sin verksamhet i Sverige.
- Samtidigt ser vi positivt på att vi kan ge detta stöd till ett svenskt bolag som dessutom ligger lokalt, säger han. Vi ska nu tillsammans fortsätta den positiva utvecklingen inom vår logistik på den svenska marknaden för att skapa en bra upplevelse till våra kunder när de handlar på netto.
Facket välkomnar det nya avtalet.
- Transportarbetareförbundet gratulerar båda parter till det förlängda avtalet, säger Martin Jönsson, ombudsman på Transports avdelning 25 i Halmstad. Fackförbundet Transport ser det som mycket positivt att verksamheten fortsätter under svenskt kollektivavtal.
Anders Lidberg, facklig förtroendeman i Falkenberg, ser fram emot fem nya år med bra samverkan mellan Rossing Åkeri & Logistik och Transportarbetareförbundet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078