23948sdkhjf

Girtekas vd kommenterar förlorat Coop-uppdrag

Girteka kan bara notera och respektera Coop Norges beslut att avsluta sitt transportavtal med oss per den 31 oktober 2015. Vi har haft ett fruktbart samarbete och är säkra på att vi i framtiden kommer att diskutera möjliga samarbeten med Coop Norge igen.
Det säger Mindaugas Raila, vd i Girteka Logistics i en kommentar till att Coop Norge avbryter sitt omfattande transportsamarbete med Girteka.
Transport & Logistik Idag/Transportnet rapporterade nyligen om att Coop Norge har fått nog av åkerikoncernen Girtekas lagöverträdelser och säger av det skälet upp sitt omfattande transportavtal med den litauiska åkerijätten. Skälet är de omfattande lagöverträdelser som åkeriet begått och den negativa rapportering om detta som skett i media och i sociala medier.
- Under vårt samarbete med Coop har Girteka de senaste åren implementerat ett antal förbättringar när det gäller trafiksäkerhet, miljöstandard och sociala villkor för våra förare, säger Mindaugas Raila. Våra förare har bland annat fått löneökning. Under 2014 har Girteka dessutom infört en etisk uppförandekod.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062