23948sdkhjf

TNT vässar Tysklandsfrakter

TNT lanserar nu en större uppgradering av sin internationella transportservice till Tyskland. TNT garanterar nu leverans nästa dag till alla postnummer i Tyskland, samt möjligheten att välja leverans före 12.00 i hela Tyskland.
Båda tjänsterna är tillgängliga för såväl paket som tyngre försändelser.
Tyskland är Europas största expressleveransmarknad och TNT:s ledande destination för internationella transporter.
Uppgraderingen kommer att tillåta TNT:s kunder att nå 10 procent av Tyskland en dag snabbare än tidigare. Det innebär en fördubbling av antalet platser som kan nås före lunch.
- Att förbättra servicen till kunderna är centralt för TNT:s Outlookstrategi, säger Jan Clough, vd i TNT International Europe. Vi är fast beslutna att öka räckvidden och effektiviteten inom vår internationella expresstjänst i Europa, med start av vår ledande destination, Tyskland.
Uppgraderingen bygger på flera operativa förbättringar som gjorts av TNT under de senaste månaderna, bland annat investeringar i sitt europeiska vägnät och flygnavet i Liège. I november 2014 började TNT en ny daglig flygning över natten mellan Liège och Hannover. Andra nätverksuppgraderingar, till exempel förändringar av vägtransportverksamheten, depåanslutningar och verksamhetsprocesser har också genomförts.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063