23948sdkhjf

Ny logistikhubb samlar Media Markt

Hemelektronikkedjan Media Markts alla leverantörer och produkter samlas under ett tak i en ny logistikhubb efter ett nytt avtal med Ingram Micro.
Idag levereras de allra flesta produkter direkt från leverantör ut till respektive Media Markt-butik. Nu skapas dock en logistikhubb, varifrån samlade leveranser kommer att gå. Tanken är att den nya logistikhubben ska ger Media Markt-varuhusen bättre varuflöden och en större tillgänglighet på produkter, korta ledtiderna och minska koldioxidutsläppen med högre fyllnadsgrad i lastbilarna.

– Ingram är en av världens största distributörer och har en dokumenterad hög kvalitet vad gäller varuförsörjning. I och med den nya logistikhubben kommer våra varuflöden förbättras ytterligare vilket innebär att vi kan ge ännu bättre services till våra kunder, säger Andreas Vogler, CPO på Media Markt i Sverige, i ett pressmeddelande.

Media Markt har ett redan etablerat samarbete med Ingram kring IT-produkter, men med det nya avtalet utökas samarbetet till att omfatta även vitvaror och brunvaror.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062