23948sdkhjf

Svensk tar över Bring Logistik Norden

För första gången tar en svensk plats i Posten Norge och Brings koncernledning, när Thomas Tscherning blir ny logistikchef för Sverige, Finland och Danmark.
Thomas Tscherning lämnar rollen som chef för affärsområdet Parcels och Express i Bring och blir ny chef för logistikverksamheten i Sverige, Danmark och Finland. Han är grundare till MC-budet, som efter kraftig tillväxt köptes upp av Posten Norge 2002 och fortsatt växa som affärsområde.

– Bring har höga ambitioner, med tydliga tillväxtmål i hela Norden. Det är en spännande utmaning som jag nu antar, med en god dos ödmjukhet och stor lust till uppgiften, säger Thomas Tscherning, koncerndirektör Bring Logistik Norden, i en kommentar.

– Thomas är rätt person att leda Brings tillväxt i Norden. Han har över lång tid bevisat sin förmåga att driva framgångsrika verksamheter, säger Dag Mejdell, CEO i Posten Norge och Bring.

Randi Lövland, tillförordnad chef för Bring Logistik Norden sedan i somras, återgår till sin tidigare roll som koncerndirektör HR för Posten Norge och Bring.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079