23948sdkhjf

Skånska Byggvaror bygger nytt lager

E-handelsföretaget Skånska Byggvaror noterar en rekordtillväxt under 2014 och öppnar därför ett nytt 6 000 kvadratmeter stort lager i Klippan vid årsskiftet.
Skånska Byggvaror, som säljer byggvaror via distans- och e-handel, landar på en organisk försäljningstillväxt på runt 25 procent för 2014. Det är den starkaste tillväxten under ett år sedan starten 1965. För att klara det ökade trycket öppnar man ytterligare ett lager i skånska Klippan.

– Under 2014 har våra leveranser ökat kraftigt och behovet av ett nytt stort andralager har blivit tydligt. Jämte vårt centrallager i Ängelholm kommer Klippan ett erbjuda ett flexibelt lager med ytor för kommande års produktexpansion. Satsningen kommer också att hjälpa oss säkerställa att vi har ett fortsatt effektivt flöde av slingbilar. Därmed kan våra kunder lita på snabba och korrekta leveranser, oavsett om de bor i Ystad, Tromsö eller Åbo, säger Patrik Bengtsson, logistikchef Skånska Byggvaror, i ett pressmeddelande.

Det nya lagret i Klippan kommer att ha en yta på cirka 6 000 kvadratmeter och sysselsätta mellan åtta och tio medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062