23948sdkhjf

Postnord breddar för Clas Ohlson

Clas Ohlson lägger över mer distribution på Postnord. Postnord får i uppdrag att sköta hemmafixarkedjans inleveranser från nordiska leverantörer samt tar över butiksdistributionen även till de norska butikerna.
Varudistributionen till Clas Ohlsons svenska och finska butiker sköts redan om av Postnord, men nu utökas uppdraget till att även omfatta de norska varuhusen. Det nya avtalet innebär också att Postnord kommer att ansvara för inleveranser från leverantörer i Norden till Clas Ohlsons centrallager i Insjön.

– Genom ett fördjupat samarbete med PostNord kan vi effektivisera våra transportlösningar, vilket är viktigt för oss, inte minst i takt med att vi växer. Med den transportlösning vi nu får sänker vi våra koldioxidutsläpp vilket har varit en viktig parameter i upphandlingen, säger Klas Balkow, vd och koncernchef på Clas Ohlson, i en kommentar.

Clas Ohlson har idag 76 varuhus i Sverige, 30 i Finland och 64 i Norge, samt 12 i Storbritannien. Före sommaren öppnar en Clas Ohlson-butik i Dubai genom franchise.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063