23948sdkhjf

God orderingång för KGC

Trots vintersäsong är det glädjande nog full aktivitet hos KGC. Bolaget har nyligen förlängt ett antal befintliga avtal och även tecknat en del nya kontrakt.
KGC har nyligen förlängt sitt avtal med Mölndal stad i ytterligare 1 år. Avtalet omfattar heltidssysselsättning för en grävlastare.

KGC har även tecknat ett nytt ramavtal med Skurups kommun. Bandgrävmaskiner och hjulgrävmaskiner kommer att avropas successivt från Skurups kommun under avtalsperioden 1 januari 2014–1 mars 2016 med möjlighet till förlängning.

KGC har dessutom tecknat nytt ramavtal med Riksantikvariet Väst. De kommer att avropa maskiner till olika arkeologiska utgrävningar i västra Sverige, under perioden. Det avtalet pågår till och med 28 februari 2015 med möjlighet till förlängning.

KGC har nyligen förlängt sitt avtal med Malmö stad till 30 september 2015 – ett avtal som i genomsnitt sysselsätter fem maskiner.

KGC har tecknat ett nytt ramavtal med Lidköpings kommun för grävmaskiner i olika storlekar både på hjul och band. Avtalet sträcker sig till och med 31 oktober 2015 med möjlighet till förlängning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063