23948sdkhjf

TNT Express får fler strängar på sin lyra

TNT Express har fått ett exklusivt bud- och transportuppdrag för den legendariska gitarrtillverkaren Gibson Brand Inc. i Europa, Mellanöstern och Afrika.
Det nya avtalet innebär att TNT Express kommer att sköta leveranser av hela Gibsons produktutbud till 300 auktoriserade återförsäljare i Europa, Mellanöstern och Afrika under 18 månader. Däribland, givetvis, Gibsons vida kända gitarrer.

Avtalet omfattar även returtransporter från återförsäljarna till Gibsons distributionscenter i Vianan i Holland, för reparationer eller byten. Därmed kan Gibson använda TNT Express webbportal e-RMA, return material authorisation, som utvecklats för returförsändelser i Beneluxländerna.

– Tillförlitlighet är det främsta skälet till varför vi har valt TNT Express att sköta vår bud- och transportverksamhet i Europa, Mellanöstern och Sydafrika. Med e-RMA får vi ett suveränt kontrollverktyg som ger en utmärkt överblick av returförsändelserna till vårt distributionscenter i Holland, kommenterar Alex Smits, EMEA DC Manager på Gibson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078