23948sdkhjf

Nyckelmedarbetare lämnar Foria/Arvidsson och Olofsson

Ett av Sveriges största privatägda bygg- och anläggningsåkerier – Bellmans Åkeri och Entreprenad AB i Saltsjö Boo värvar tre nyckelmedarbetare från maskinförmedlingsföretaget Arvidsson och Olofsson AB som sedan en tid ingår i Foria.
Bellmans har som vision att ytterligare befästa sin ställning som den ledande samarbetspartnern vad gäller bygg- och anläggningsrelaterade transport- och maskintjänster i Stockholmsregionen. Som ett led i detta anställer bolaget därför ytterligare tre medarbetare med fokus på Stockholm.
Som säljare har Bellmans anställt Sören Tjärnås och som ytterligare förstärkning till sälj och transportledning, Frida Westerberg samt Lars ”Lalle” Risebrink. Samtliga har lång erfarenhet av branschen och kommer närmast från maskinförmedlingsföretaget Arvidson och Olofsson AB som sedan en tid ingår i Foria-koncernen. De tillträder sina befattningar i början av april.
Bellmans är ett av Stockholm och Sveriges största bygg- och anläggningsåkerier. Företaget omsätter cirka 650 miljoner kronor per år och sysselsätter cirka 550 maskiner och lastbilar. Bolagets hemmamarknad är Stockholmsregionen och till viss del övriga Mälardalen.
Bellmans Åkeri & Entreprenad AB ägs av Håkan Lind och Dick Örn. Håkan Lind har tidigare i sin karriär bland annat varit vd i Foria.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062