23948sdkhjf

Holmen väljer ISS för transporter och förrådstjänster

ISS förnyar och utökar samarbetet med skogsindustrikoncernen Holmen. Nyligen skrevs ett fyraårsavtal som omfattar en mängd olika servicetjänster.
När Holmen för tre år sedan valde att upphandla servicetjänster valdes ISS som samarbetspartner. Nu väljer Holmen att förnya och utöka samarbetet med ISS genom att teckna ett nytt avtal omfattande lokalvård, vakt- och säkerhetstjänster, mat och dryck, post- och pakethantering samt administrativa tjänster såsom reception, telefoni och konferensservice. Vid anläggningen i Hallstavik kommer ISS även att sköta transport- och förrådsverksamhet samt fastighetstjänster.
Uppdraget omfattar Holmens svenska enheter i Hallstavik, Iggesund, Norrköping, Stockholm och Örnsköldsvik. Avtalet träder i kraft den 1 mars 2014 och löper över fyra år, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.
- Vi är otroligt glada över att Holmen ger oss förnyat och utökat förtroende, det är ett kvitto på att vi lyckats i vår serviceleverans och att kunden är nöjd med den kvalitet vi levererar, säger Stefan Svensson, affärsenhetschef i ISS. Holmen är en viktig kund för ISS, och i egenskap av strategisk partner ska vi bidra till en positiv utveckling av Holmens kärnverksamhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11