23948sdkhjf

EET Europarts ny huvudägare i EAF Supply Chain

EET Europarts investerar i brittiska företaget EAF Supply Chain och utvidgar därmed ytterligare sin verksamhet på den europeiska ”eftermarknaden” för dator- och skrivardelar.
EET Europarts har förvärvat aktiemajoriteten i det brittiska distributions- och logistikföretaget EAF Supply Chain i syfte att stärka sitt serviceutbud särskilt mot europeiska service- och underhållsföretag.
EAF har varit verksamma i Storbritannien i över 20 år och har idag drygt 80 anställda på sina kontor i Warrington, Wokingham och Nottingham.
- Vi är mycket nöjda med investeringen i EAF Supply Chain, som tillför EET Europarts en mängd nya servicemöjligheter , särskilt när det gäller europeiska service- och underhållsföretag,csäger Stefan Nilsson, vd i EET Europarts i Sverige. EAF Supply Chain har under många år haft ett nära samarbete med några av Europas största service- och underhållsföretag , men också med några av de största dator- och skrivartillverkarna. EAF Supply Chain har mycket stark kompetens inom lagerhållning och logistik, vilket ger kunderna möjlighet att träffa överenskommelser med några av de största företagen i Europa med mycket högt ställda servicenivåer. Avtal i denna kategori kräver ett mycket brett utbud av produkter i centrallager, men även på avlägsna platser runt om i Europa, för att säkerställa att kunderna snabbt och enkelt får tillgång till kritiska reservdelar till datorer och skrivare inom en tidsram på några timmar . Vi känner inte till några andra europeiska leverantörer som kan matcha en sådan utmärkt servicenivå.
EET Europarts har med sina 31 säljkontor i 26 länder (EMEA) mer än 40 000 betalande kunder per år och är i dag Europas största distributör av reservdelar till datorer och skrivare. EET Europarts distribuerar produkter från ledande leverantörer på marknaden, så som HP, Lexmark, IBM, Epson, Lenovo, Acer, Sony och många fler. EAF Supply Chain och EET Europarts har tillsammans i särklass det bredaste sortimentet av reservdelar till datorer och skrivare i Europa och lagerför mer än 45 000 olika artikelnummer på sina lager - alla redo för omedelbar leverans.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063