23948sdkhjf

Småländska Infraservice gör Norrlandssatsning

Det Nässjöbaserade transportinfrastrukturföretaget Infraservice Scandinavian satsar på att expandera i norra Sverige och etablerar ett nytt regionkontor i Luleå. Regionchef blir Hans Olofsson.
Infraservice Scandinavian har verkat på den svenska marknaden i drygt ett halvår, och jobbar med lösningar som omfattar såväl personal som maskiner, fordon och transportuppdrag. Verksamheten drivs i nära samarbete med olika resursföretag, och byggs delvis av helhetslösningar för kunder. Nu satsar man på att expandera i landets norra delar:

– Skall man vara Nordens ledande resursförsörjare inom transportinfrastruktur så är lokal närvaro viktig. Hans Olofsson kommer att ha hela norra Sverige som arbetsfält, säger Infraservice ägare Joakim Stenqvist.

Hans Olofsson har lång erfarenhet från anläggningsbranschen och kommer närmast från rollen som representant och säljare av Volvo anläggningsmaskiner.

–Vi får en medarbetare som kompletterar vår organisation på ett mycket bra sätt. Han är en pragmatisk ledare och problemlösare med starkt kundfokus, kommenterar Joakim Stenqvist.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109