23948sdkhjf

SeaLand gör comeback

Maersk Line har beslutat att återuppliva namnet SeaLand för sina intra-amerikanska fartygslinjer som ska täcka den amerikanska kontinenten på samma sätt som SeaGo täcker Europa och MCC täcker Asien.
SeaLand har som varumärke varit borta från marknaden under ett antal år sedan Maersk Line förvärvade bolaget 1999 och då införlivades i den stora danska rederijätten.
SeaLand var under många år ett av de ledande containerrederierna i trafiken över Atlanten.
Planerna är att SeaLand ska börja användas som varumärke för seglatserna på den amerikanska kontinenten den 1 januari 2015 och kommer att täcka Nordamerika, Mellanamerika och Sydamerika samt Karibien. Övergången kommer att inledas under 2014.
Det ”nya” SeaLand kommer att få cirka 240 medarbetare som kommer att få sina nya befattningar i juli i år. Dessa medarbetare arbetar i dag och sedan tidigare i samma funktioner som det ”nya” SeaLand kommer att täcka.
Maersk Line genomför den här förändringen bland annat eftersom flera kunder är nöjda med de tjänster som nuvarande Maerks Line utför men man efterlyser mer stabilitet och engagemang.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.052