23948sdkhjf

Foria kraftsamlar i Stockholm

Forias förvärv av Arvidson & Olofsson blev nyckeln till kraftsamling i Stockholm. Nu bildar Foria region Stockholm som leds av Johan Hagerfors, en erfaren spelare med många år i byggbranschen bakom sig.
Från och med den 1 november 2013 är Forias verksamheter i Västerås och Uppsala införlivade under affärsområde Bygg & Anläggning och sammanslagna till en ny region – Region Nord.
Vid årsskiftet tog Foria nästa steg och bildade Region Stockholm. En ny region där Arvidson & Olofsson är den viktiga länken.
- Genom Arvidson & Olofssons mångåriga och gedigna erfarenheter skapar Foria en bra grund för nya affärsmöjligheter och ökad lokal marknadsnärvaro i Stockholm, säger Forias vd Christer Svalin. Vi ser en stark marknad på anläggnings- och transportsidan och genom att kombinera de ingående företagens resurser, kan vi kraftsamla under ett gemensamt varumärke.
Genom denna satsning övergår Arvidson & Olofsson AB till Foria AB:s affärsområde Bygg & Anläggning.
- Jag har många års erfarenhet av byggbranschen i Stockholm och tycker att det är väldigt spännande at få hela Forias resurser bakom mig och mina duktiga medarbetare, säger Johan Hagerfors. Vi ska nog se till att ge våra kollegor en match om byggprojekten i Stockholm!
Johan Hagerfors kommer närmast från Sveab.
Foria är ett av Sveriges största åkarägda transport- och maskintjänstföretag och verkar i östra Sverige. Foria förfogar över cirka 1 500 lastbilar och maskiner. Årsomsättningen uppgår till drygt 1,4 miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078