23948sdkhjf

Ragnar Johansson ny vd i Svenska Orient Linien

Den 1 januari i år tillträdde Ragnar Johansson som ny vd i Svenska Orient Linien AB. Han efterträder Michael Kjellberg, som samtidigt övergår i en ny roll som arbetande styrelseordförande för bolaget.
Ragnar Johansson har verkat inom Svenska Orient Linien, de senaste fem åren som vd för två av koncernens dotterbolag, SOL North Europe Service AB samt SOL Continent Line AB.
- Jag är mycket nöjd med denna lösning ,säger Michael Kjellberg. Ragnar har en lång och gedigen erfarenhet från branschen. Vi kommer att bli ett bra team, som tillsammans kommer att kunna utveckla koncernen in i framtiden.
Ragnar Johansson är sjökapten samt Master of Nautical Science. Han har tjänstgjort till sjöss i ett flertal ledande svenska rederier. Johansson gick iland 1994 och arbetade i olika chefsbefattningar inom Stena Line, de sista tio åren som linjechef för Stena Lines Polen- och Tysklandstrafik. Ragnar Johansson sitter i Sveriges Redareförenings styrelse och är ordförande för föreningens färje- och roro-sektion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078