23948sdkhjf

Kaj Johansson fortsätter expansionen

Kaj Johansson Gruppen i Vännäsby fortsätter sin expansion genom att förvärva samtliga aktier i Allmiljö i Umeå. Företaget äger sedan tidigare 40 procent av aktierna i Allmiljö, men förvärvar nu resterande 60 procent.
Efter förvärvet av Allmiljö består Kaj Johansson Gruppen av totalt 10 bolag med 130 anställda och en omsättning på närmare 250 miljoner kronor.

– Vi är väldigt glada och stolta över detta förvärv säger Stefan Johansson, vd i Kaj Johansson Gruppen. Allmiljö är ett välskött företag med ett väldigt gott renommé och förvärvet gör att vi på ett effektivare sätt kan konsolidera verksamheten i Allmiljö och fortsätta vår expansion i Norrland med miljöeffektiva lösningar. Vi ser också vissa synergieffekter med den verksamhet vi bedriver inom Kaj Johanssons Åkeri AB, fortsätter Stefan Johansson.

Kaj Johansson Gruppen förvärvade samtliga aktier i P O Glaas Åkeri 2012 och fortsätter på den inslagna vägen att genom förvärv och konsolidering bli en allt större och mer specialiserad koncern.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093