23948sdkhjf

Evry tecknar nytt avtal

Evry har tecknat ett nytt ramavtal med Ekonomistyrningsverket (ESV) för personalsystem. Det innebär att sammanlagt 230 statliga myndigheter och statliga organisationer kan börja göra avrop av företagets personalsystem Primula i juni 2014.
Avtalet gäller i tre år, med möjlighet till förlängning i två år med ett år i taget. Därefter kan myndigheterna använda systemet i ytterligare maximalt åtta år. Primula, som utvecklats av Evry, är ett personal- och lönesystem för offentliga organisationer som hanterar alla personaladministrativa processer från anställning till pension.

– Avtalet med ESV är en av EVRYs största framgångar i satsningen inom den offentliga sektorn. Vi vet att ESV ställer höga krav och lägger stor vikt vid att bidra till en välutvecklad ekonomistyrning för att säkerställa att skattebetalarnas pengar utnyttjas effektivt. Det här avtalet ger oss också goda möjligheter att bli den absolut ledande leverantören av personalsystem till den offentliga sektorn, säger Niclas Ekblad, Sverigechef på Evry.

ESV utvecklar den ekonomiska styrningen för statliga myndigheter samt gör analyser och prognoser för statens ekonomi och är en central förvaltningsmyndighet under Finansdepartementet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078