23948sdkhjf

TNT utökar sitt transportnät

TNT Express utökar fraktgodstransporterna till ytterligare 10 länder utanför Europa vilket ger en global räckvidd som sträcker sig över 80 länder. Expansionen inkluderar flera viktiga affärsregioner i Nordamerika, Mellanöstern och Sydamerika.
Expresstjänsterna ger möjlighet till dagliga upphämtningar och leveranser från dörr-till-dörr och transittider på mellan 1-3 dagar för godspallar som väger upp till 500 kg. Det inkluderar allt som ingår i TNT:s Expresstjänster: tidsdefinierade leveranser, export- och importförtullning, full översyn och spårbarhet över hela transportkedjan och kontinuerlig återkoppling till kund.

Utvidgningen av Expresstjänsterna är ett led i TNT Express strategi för att ytterligare stärka sitt utbud av fraktgodstransporter mellan den europeiska kontinenten och andra marknader i övriga delar av världen. Redan idag tillhandahåller TNT Express fraktgodstransporter mellan 37 olika länder.

– Genom att erbjuda Expressleveranser till flera internationella destinationer, får kunden ännu fler möjligheter att välja mellan. Det ger tillgång till flera orter, snabbare fraktgodstransporter och alla de fördelar som inkluderas i Expresstjänsterna, säger Stephen Naylor VD TNT Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078