23948sdkhjf

Västvärmlands LBC öppnar nytt logistikcenter

Västvärmlands LBC AB flyttar och breddar sin verksamhet genom att utöver befintlig anläggning i Charlottenberg satsa på ett nytt logistikcenter som omfattar kontor, lagerhotell och säkerhetsparkering på Falleberget i Arvika.
-Västvärmlands LBC AB är ett komplett transportföretag med fjärrtrafik, anläggningsbilar, miljötransporter och lagerverksamhet, säger Pär Börjesson, vd i Västvärmlands LBC. Sedan tidigare har vi en logistik-/LBC-anläggning i Charlottenberg där vi har kontor, varm- och kallager samt biobränsleterminal.
Västvärmlands LBC AB gör denna satsning för att kunna bredda den befintliga verksamheten och kunna erbjuda kunderna ett bredare koncept, mer än bara själva transporten, i detta fall även lager och omlastningsmöjligheter.
Västvärmlands LBC AB finns etablerat med kontor i Arvika och Charlottenberg. Bolaget ägs av 43 lokala åkerier från Arvika och Eda kommuner. Tillsammas disponerar företaget ett 90-tal fordon i sin fordonsflotta.
Företaget har en samlad försäljning på cirka 220 miljoner kronor per år och sysselsätter cirka 120personer dagligen i verksamheten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11