23948sdkhjf

Nora Källström går från DB Schenker till Grayling

PR-byrån Grayling anställer Nora Källström, 37 år, som ny kontorschef i Göteborg. Nora Källström kommer närmast från transport- och logistikkoncernen DB Schenker, där hon varit PR- och Public Affairs-chef.
Nora Källström har tidigare arbetat i flera olika branscher både som ekonomi- och IT-chef, samt strategisk utvecklingschef.
- Nora har gediget nätverk inom såväl näringsliv som akademi och politik. Hon har dessutom jobbat med ekonomi, IT och marknadsföring och har tack vare sin breda bakgrund lätt att sätta sig in i våra uppdragsgivares många olika utmaningar, säger Carina Lindberg Glavå, vd på Grayling Sverige.
Nora Källström ingick i den första gruppen av adepter i dåvarande näringsminister Maud Olofssons utbildningsprogram Styrelsekraft och arbetar sedan många år i styrelserna för Göteborg International Film Festival och MedieAkademin.
- Det ska bli otroligt roligt att få leda ett team som består av några av Sveriges bästa kommunikatörer och att tillsammans med dem arbeta för att behålla vår marknadsledande ställning i Göteborg, säger Nora Källström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079