23948sdkhjf

STILL Sverige får ny försäljningschef

I samband med att vd Reke Salievski utökar sin roll och tillträder som vd även i STILL Danmark förstärker STILL försäljningsorganisationen i Sverige. Jörgen Jeppsson tillsätter tjänsten som ny försäljningschef på STILL Sverige AB.
Jörgen Jeppsson har tidigare arbetat som distriktschef på STILL och har nu i uppdrag att accelerera och effektivisera STILL:s försäljning i Sverige. Jörgen Jeppsson kommer att förstärka ledningsgruppen och får ansvaret att vidareutveckla försäljningsorganisationen.
– Jag älskar försäljning och att skapa resultat genom arbete med engagerade medarbetare, säger Jörgen Jeppsson. Det ska bli fantastiskt roligt att leda arbetet mot ännu nöjdare kunder. Jag kommer att arbeta för personlig utveckling och god kundservice.
Jörgen Jeppsson är 48 år och har arbetat med försäljning i 20 år och har gedigen erfarenhet inom branschen. Tidigare har Jörgen arbetat som försäljningschef inom fordonsbranschen.
– Det känns väldigt bra att ha Jörgen ombord, säger Reke Salievski. Med en stark ledningsgrupp och ett kraftigt STILL Sverige, gör vi nu framsteg i vår utveckling av företaget. Jörgen kommer att hjälpa till att föra företaget till högsta nivå.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063