23948sdkhjf

Borealis prisar Halléns

Borealis som levererar polyolefiner, en slags plastråvara, har för första gången delat ut ett pris till en av sina transportörer. Priset är nytt och heter Life Time Award. Det delades ut till Halléns Transpor vid ett transportevent som ägde rum vid deras produktionsanläggning i Schwechat i Österrike fredagen den 29 november.
Halléns har kontor och anläggningar i Göteborg och Stenungsund. Motiveringen löd: för sitt långvariga partnerskap och engagemang.

Priset delades ut av Christian Riess, chef för Borealis Supply Chain, och mottogs på plats av Halléns vd Gösta Hallén och trafikchef Roger Rietz. "Reaktionerna från personalen hos Borealis i Stenungsund har inte låtit vänta på sig. Man gläds med oss och tycker det är oerhört roligt att just Halléns Transport erhöll det första hederspriset som Borealiskoncernen delat ut i och med att vi båda har haft ett mycket tight samarbete under åren och bägge parter har utvecklat konceptet och effektiviserat och utvecklat logistiken" skriver företaget i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109