23948sdkhjf

MaserFrakt lämnar DSV – går med i OnRoad

Borlänge-baserade MaserFrakt Distribution AB avbryter nu samarbetet med DSV Road för att istället bli delägare i OnRoad.
- Dalarna medför en viss dynamik när det kommer till att möta upp variationerna i säsongsvolymer och erbjuda tillgänglighet i glesbygd, säger OnRoads vd Göran Arkler. Att då ha en så stark delägare som MaserFrakt Distribution AB i området innebär både kvalitet och utveckling. Vi har länge letat efter den perfekta lösningen i Dalarna och utan tvekan är det MaserFrakt.
MaserFrakt startades 1939, och är med sina 330 delägare, 700 fordon och 600 maskiner ett av Sveriges största transportförmedlingsföretag. Man har på samma sätt som OnRoad det stora företagets resurser och effektivitet men värdesätter högt de småskaliga fördelarna med personlig service och närhet som delägarna bidrar med.
MaserFrakt har hittills haft DSV som samarbetspartner, men detta samarbete upphör nu. MaserFrakt har även haft djupt samarbete med och varit ombud för dåvarande Fraktarna och DFDS Transport, det vill säga bolag som i dag ingår i DSV Road.
- För oss är ett personligt engagemang och närhet till våra kunder mycket viktigt, säger Lars-Göran Lundgren, vd i MaserFrakt Distribution.. Samarbetet med oss ska resultera i ökad konkurrenskraft och lönsamhet för kunderna. Därför passar OnRoad in i vår framtida utveckling.
Göran Arkler framhåller att Dalarna medför en viss dynamik när det kommer till att möta upp variationerna i säsongsvolymer och erbjuda tillgänglighet även i glesbygd.
- Att då ha en så stark delägare som MaserFrakt Distribution AB i området innebär både kvalité och utveckling, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094