23948sdkhjf

DHL utökar avtal med C Safe Global

DHL Global Forwarding har förnyat sitt leasing-ramavtal med C Safe Global för ytterligare tre år, efter den framgång som företaget har upplevt under de första 18 månaderna.
DHL Global Forwarding, utökar sitt befintliga avtal med C Safe Global, världens största tillverkare av aktivt kontrollerade mobila kylaggregat för läkemedel, hälsovård och internationella katastrofhjälpsorganisationer.

– CSafe RKN-containern är en integrerad del av vår DHL Thermonet-produkt. CSafes EQUiP-program är integrerat i DHL Thermonet och är en del av vårt utbildningsprogram för säljare och operativ personal inom vårt nätverk ”Certified Life Science Stations”. Det spelar en avgörande roll i vårt pågående åtagande att tillhandahålla GDP-kompatibla processer och tjänster till våra kunder inom livsvetenskap, säger Laura Ackermann, Vice President Global Head Life Sciences Network & Operations, DHL Global Forwarding.

Tidigare i år lanserade DHL Global Forwarding DHL Thermonet, som är en skräddarsydd produkt för flygfraktsändningar för livsvetenskaps- och hälsovårdssektorn. Den globala servicen erbjuder kunder en transparent och regelmässigt kompatibel plattform som gör det möjligt för dem att hantera sina temperaturkänsliga försändelser av läkemedel och medicinteknisk utrustning.

– DHL har rykte om sig att tillhandahålla lösningar som erbjuder ett betydande totalt värde för deras kunder. Vi är mycket glada för att DHL har bekräftat sin relation till CSafe och nu kommer att ha möjlighet att erbjuda våra containrar till deras kunder i ett utökat nätverk, konstaterar Brian Kohr, President och CEO för CSafe.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08