23948sdkhjf

Ny vd för Svenska Retursystem

Ny vd för Svenska Retursystem blir Anna Elgh och hon tillträder den första april nästa år. Hon kommer närmast från rollen som affärsområdeschef inom Vardaga.
Tidigare har hon varit varuflödesdirektör på Lantmännen och Supply Chain Director på SAS Component. Hon tilldelades Stora Logistik- och Transportpriset 2010 inom kategorin ”Årets kvinnliga förebild” och har fått utmärkelsen ”Supply Chain Manager of the Year” av Supply Chain 600 minutes.

– Svenska Retursystem har gjort ett fantastiskt arbete med att samla branschen och Annas uppgift blir att fortsätta att utveckla användandet av retursystemet. Anna är en bra ledare för uppgiften och har dessutom lång branscherfarenhet och ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor, säger Hans-Åke Hammarström, styrelseordförande i Svenska Retursystem.

Svenska Retursystem bildades 1997 av Dagligvaruleverantörers Förbund och Svensk Dagligvaruhandel med syfte att effektivisera dagligvarubranschens varuflöden. Företaget har vuxit kraftigt till att idag omsätta nära en halv miljard kronor och har ca 120 medarbetare.

– Svenska Retursystem är ett spännande företag med en tydlig hållbarhetsprofil, vilket betyder mycket för mig. Det är såklart en utmaning att ta över efter en vd som varit med och startat bolaget, men jag vill bidra till företagets fortsatta resa och utveckling, säger Anna Elgh, tillträdande vd för Svenska Retursystem.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062