23948sdkhjf

IDHA Sweden och Volvo Lastvagnar samarbetar om färdskrivare

IDHA Sweden AB och Volvo Lastvagnar har tagit fram en ny systemintegration för gemensamma kunder som möjliggör att man automatiskt kan kopiera och överföra förarkort och färdskrivardata från lastbilar till det webbaserade analyssystemet idha Online.
Åkerier som använder Volvo Lastvagnars vagnparkssystem Dynafleet kan nu skicka färdskrivardata direkt till idha-Online. Dynafleet hjälper åkerier med uppföljning av bränsleåtgång, utsläpp, proaktiv kör- och vilotidskontroll, fordonspositionering samt meddelandetjänst för förarkommunikation.
Färdskrivardata kan nu genom Dynafleets fjärravläsning och den nya systemintegrationen överföras automatiskt till det webbaserade systemet idha Online oavsett var förare och fordon befinner sig. idha-Online lagrar och utvärderar sedan dessa färdskrivardata för att hjälpa förare och åkerier att följa lagar och regler som finns kring digitala färdskrivare.
– Nu kan man skicka färdskrivardata direkt till idha-Online, oavsett var fordon och förare befinner sig. Man slipper det manuella arbetet med kopiering och överföring, vilket har varit problemfyllt och tidskrävande innan, säger Jonas Sandström på IDHA Sweden AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078