23948sdkhjf

Fraktkedjan Väst och OnRoad i nytt samarbete

Inrikesnätet OnRoad får en ny partner i Göteborg när Fraktkedjan Väst går in i nätverket.
- Fraktkedjan Väst verkar i Göteborgsregionen med omnejd och företagets distributionsbilar är pusselbitar i ett regionalt finmaskigt nät som kommer bli en värdefull bit av OnRoads distribution, säger Håkan Nydén, Operativ chef i OnRoad. Fraktkedjan Väst kommer även ansvara för OnRoads terminal i Göteborg. Med Fraktkedjan öppnas möjligheter för OnRoad att utveckla nya produkterbjudande vilket vi är mycket glad och nöjda över.
För Fraktkedjan Väst är OnRoad en önskad utveckling av affärsområdet Distribution och man ser fram emot att kunna erbjuda fjärrtransportupplägg till både befintliga och nya kunder.
- Vi kommer att bli en stark och aktiv partner i OnRoad och tänker inte bara driva terminal och distribution för Göteborg utan räknar med att, på riktigt, sätta OnRoad på kartan i vårt område, säger Peter Agervi, vd i Fraktkedjan Väst.
Göran Arkler, vd i OnRoad, ser positivt på det nya samarbetet.
- Vi är jätteglada över att stärka vårt nätverk med Fraktkedjans transportnät och kompetens, säger han. Vi är säkra på att OnRoad, med hjälp av Fraktkedjan kommer kunna få en bra utveckling i Göteborgsregionen, något som vi tittat på under en tid.
Tidigare var Ontime Logistics OnRoads representant i Göteborg. Detta samarbete upphörde i samband med att DSV sommaren 2013 förvärvade Ontime Logistics.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.085