23948sdkhjf

DHL-direktören Johan Kittel till Aditro Logistics

Under november lämnar Johan Kittel DHL för Aditro Logistics. Kittel stärker upp Aditro Logistics kommersiella team i sin roll som Affärsansvarig.
Efter sju framgångsrika år inom DHL, senast från en position som Business Development Director inom DHL Supply Chain med ansvar för Retail & Fashion, ansluter Johan Kittel nu till Aditro Logistics. Johan har mer än 13 års erfarenhet av logistikbranschen och har under åren jobbat i en rad olika roller både kommersiellt och i linjen inom områden som Automotive, industri, konsumentvaror och dagligvaruhandel där han bland annat har ansvarat för utvecklingen av DHL:s Store Friendly Delivery koncept.
- Det ska bli fantastiskt spännande att komma till ett lyhört och flexibelt logistikbolag som Aditro Logistics säger Johan Kittel. Jag har länge sett företaget som ett fräscht oberoende alternativ på den Nordiska logistikmarknaden och ser fram emot att aktivt vara med och utveckla företaget ytterligare. Aditro Logistics värdegrunder stämmer väl med mitt synsätt på hur man skapar framgång, för kunderna och bolaget.
Matthias Kettelhoit, CEO i Aditro Logistics, framhåller att Johan Kittel är ett viktigt tillskott i bolagets led att expandera och utveckla sin verksamhet.
- Vi ser fram emot att få in Johan i gänget och nyttja hans väldigt breda kompetens till att skapa mervärde för nya och befintlig kunder, säger han.
Aditro Logistics är Nordens största transportörsoberoende tredjepartslogistiker, med cirka 140 000 kvadratmeter lageryta och hantering av flera ledande företags logistik. Verksamheten är inriktad på effektiva logistiklösningar för handel och industri.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109