23948sdkhjf

DHL Express prishöjer med 2,9 procent

DHL Express meddelar en generell prisjustering från och med den 1 januari 2014 för företagets expresstransporttjänster. I Sverige kommer den generella prisjusteringen vara 2,9 procent.
– Vår årliga prisjustering är först och främst till för att säkerställa ett konkurrenskraftigt och hållbart priserbjudande för våra kunder, säger Ken Allen, global vd, DHL Express. Genom denna process kan vi behålla en konkurrensmässig kostnadsnivå och samtidigt investera i kvaliteten av vårt nätverk. Under 2013 ökade vi till exempel kapaciteten av vårt flygnätverk i alla regioner, invigde vårt utökade amerikanska nav samt fortsatte att investera i vår Certifierad internationell specialistutbildnings- och utvecklingsprogram för alla anställda. Dessa investeringar är gynnsamma för alla kunder runt om i världen som skickar internationellt.
DHL Express justerar sina priser årligen, med hänsyn till inflation och andra ökade kostnader i de 220 länder och territorier där företaget är verksam. Prisjusteringen kommer att variera från land till land, beroende på lokala förhållanden och kommer att beröra alla kunder med standardavtal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062