23948sdkhjf

DSV-direktör ny logistikdirektör i norsk livsmedelsjätte

Aniela Gjös, 54 år, lämnar DSV-ägda Ontime Logistics för att tillträda som koncerndirektör med ansvar för logistik i den norska livsmedelsjätten TINE.
Aniela Gjös kommer från befattningen som koncernchef i Ontime Logistics, tidigare Cargo Partner Group. DSV-koncernen förvärvade Ontime Logistics sommaren 2013, vilket Transport & Logistik iDag/Transportnet tidigare har rapporterat om.
Aniela Gjös är född och uppvuxen i Polen, och har bott i Norge sedan 1986. Gjös är utbildad civilingenjör (Master of Science, Industrial organisation and management) vid Silesian University of Technology. Dessutom har hon deltagit i en rad ledarutvecklingsprogram och fördjupning inom fackämnet strategi.
Sedan hon blev nyutexaminerad civilingenjör 1986 har Aniela Gjös haft ett flertal ledande befattningar, bland andra som logistikdirektör i Ringnes- Frydenlund, distributionsdirektör i Posten Norge och sedan 2009 som koncernchef i Ontime Logistics.
Aniela Gjös lämnade som koncernchef i Ontime Logistics den 2 september. Under perioden 2 september till 30 november i år kommer hon att fungera som rådgivare till ledningen i DSV.
- De senaste fyra åren har varit en spännande resa tillsammans med de anställda i Ontime Logistics, säger Aniela Gjös. Jag är säker på att vi i DSV har hittat rätt ägare som säkrar framtiden för både bolaget och de anställda. Detta är en naturlig tidpunkt för mig att söka nya utmaningar.
TINE är en norsk livsmedelskoncern med 5 000 medarbetare och med en årsomsättning på motsvarande cirka 23 miljarder svenska kronor (20 miljarder norska kronor).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094