23948sdkhjf

Matthias Kettelhoit till Detaljhandelns Logistikdag

Nu är det klart att Matthias Kettelhoit, CEO i Aditro Logistics, deltar i paneldebatten på Detaljhandelns Logistikdag i Stockholm den 21 november i år. Sedan tidigare är det klart att direktörer från Post Nord, DB Schenker, Bring, DHL och OnRoad är med i panelen och debatterar transport- och logistiksektorns förändring och anpassning när flera säljkanaler utmanar marknaden.
Debatten leds av moderator Thomas Karlsson, chefredaktör, Dagens Handel samt moderator Anders Karlsson, Chefredaktör Transport & Logistik iDag.
- Det här är oerhört aktuella och angelägna frågor som kommer att diskuteras och vi är naturligtvis glada över att ledande företrädare för några av de större transportgiganterna är på plats och debatterar, säger Anders Karlsson, chefredaktör för Transport & Logistik iDag som är huvudarrangör av Detaljhandelns Logistikdag.
De representanter som i dag är helt klara för paneldebatten är Anders Holm, Logistikchef, Post Nord, Mats Grundius, vd i DB Schenker Sverige, Peter Hesslin, vd i DHL Freight, Håkan Nilsson, vd i Bring Frigo, Matthias Kettelhoit, CEO i Aditro Logistics och Göran Arkler, vd i OnRoad.
Årets upplaga av Detaljhandelns Logistikdag, som äger rum i Stockholm den 21 november, har temat ”Fler säljkanaler ger nya utmaningar”
Hemelektronikbranschens pressade marginaler lämnar snart bara utrymme att påverka priset genom logistiken. Naturlig konsekvens av detta är att marginalerna för transportörerna minskar. Hela branscher påverkas av att kunderna inte beter sig som “de ska”, eller brukar! För varje år som går, för varje steg som tas, kommer vi längre ifrån det faktum att det är enkelt att driva en detaljhandelsbutik, eller att vara leverantör till detaljhandelsbranschen.
Fler säljkanaler ger nya utmaningar är temat, och fler säljkanaler är också framtidens melodi om man lyssnar på branschen själva. Butiken ska vara tillgänglig 24/7, snabba leveranser och fria returer. Kundkrav eller villkor? Dessa, och många andra frågor tar vi upp på Detaljhandelns Logistikdag den 21 november 2013.
Dagen växer sig större för varje år och har blivit en självklar mötesplats och ett givet forum för inhämta kunskap och information om transport- och logistiklösningar inom handel och mode.
Information om program, anmälan och partnerpaket finns på www.detaljhandelnslogistikdag.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078