23948sdkhjf

Niklas Eriksson är ny vd i VTG Entreprenad

På måndagen, den 16 september, tillträdde Niklas Eriksson befattningen som ny vd i VTG Entreprenad AB, som är en av Norrlands större LBC-koncerner.
Efter en intensiv sommar med rekryteringsprocess har styrelsen för VTG Entreprenad AB beslutat att utse Niklas Eriksson till ny vd.
Niklas Eriksson kommer närmast från befattningen som marknadschef i VTG Entreprenad.
- Niklas har sin bakgrund inom logistik och transport branschen sedan mer än 15 år, i olika befattningar, vilket gör att han passar väl in i den profilbild vi sökt efter, säger Bengt Sörlin, styrelseordförande i VTG Entreprenad till Transport & Logistik iDag/Transportnet. Vi har haft ett bra urval att jobba med i rekryteringen och valet föll på att erbjuda Niklas Eriksson tjänsten. Niklas är sedan tidigare verksam inom bolaget som Marknadschef vilket gör att han snabbt kommer in i sin nya roll.
Niklas har tidigare i sin karriär bland annat haft chefsbefattningar inom transportområdet inom bryggeriet Zeunerts och inom Ragn-Sells.
- En allt tuffare marknad kräver snabba beslut och en organisation som kan genomföra förändringar, detta är vi övertygad om att Niklas kommer att kunna leverera på ett bra sätt, säger Bengt Sörlin. Styrelsen välkomnar Niklas och ser fram mot ett givande samarbete.
Niklas tillträdde tjänsten den 16 september 2013.
VTG Entreprenad är en av Norrlands större LBC-koncerner som ägs av ett 150-tal delägare. Omsättningen i bolaget uppgår till cirka 500 miljoner kronor per år. Bolaget har kontor i Kramfors, Härnösand, Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079