23948sdkhjf

Food Tankers tar över E.ON-uppdrag av Malmö LBC

Malmö LBC och FoodTankers har undertecknat ett ”Letter of intent” som innebär att FoodTankers AB i Karlshamn förvärvar Malmö LBC:s transportverksamhet i Karlshamn av Propan (Gasol) som man utför på uppdrag av E.ON Gas.
- En nästan 20-årig affärsrelation förs nu vidare till FoodTankers, säger Jörgen Nilsson, vd i Malmö LBC. Vi renodlar vår verksamhet och det känns bra att lämna över till ett så starkt och välrenommerat bolag som kan fortsätta att leda och utveckla verksamheten. Dessutom är jag glad över att alla våra duktiga chaufförer erbjuds fortsatt anställning i FoodTankers.
FoodTankers breddar sin verksamhet och ser förvärvet som ett viktigt led i den utvecklingen.
- Vi ser fram emot den nya utmaningen och vi är trygga med att den samlade kompetens vi har inom vår koncern kommer att bidra till en framgångsrik utveckling inom gasoldistribution, säger Tomas Petterson, vd i FoodTankers.
För E.ON Gas gasolkunder innebär förändringen ingen skillnad.
- Det känns spännande att påbörja samarbetet med en ny partner, Foodtankers, i vår transportverksamhet, säger logistikchef Christopher Thelin på E.ON Gas i Karlshamn. Dom kommer att fortsätta på den inslagna linjen med hög leveranssäkerhet till våra kunder, med rätt förutsättningar för oss till att också utvidga våra marknadsandelar.
Planerat övertagande av verksamheten är den 1 oktober 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078