23948sdkhjf

Svevia utser nya regionchefer

Den 1 oktober tillträder Mikael Gunnarsson som ny regionchef för nybildade region Mitt inom Svevias anläggningsdivision och den 15 oktober tillträder åkarsonen Gustav Oscarsson befattningen som ny regionchef för nybildade region Stockholm-Nord inom Svevias anläggningsdivision.
Mikael kommer närmast från Svevia och tjänsten som arbetschef för arbetschefsområde Jönköping.
- Det är mycket tillfredsställande att kunna erbjuda Mikael att ta ytterligare ett steg i sin karriär som regionchef i Mitt, han är en engagerad ledare med ett kraftfullt ledarskap som levererat lönsamhet över tid, säger Anders Elfner, vice vd och tillförordnad divisionschef i Svevia.
Mikael Gunnarsson framhåller att det ska bli spännande att anta utmaningen som regionchef.
- Det finns tydliga synergier att vinna genom att bilda en region bland annat effektivare resursutnyttjande samt erfarenhetsåterföring, säger han.
Gustav Oscarsson blir ny regionchef för nybildade region Stockholm-Nord inom Svevias anläggningsdivision. Han tillträder den 15 oktober.
Gustav kommer närmast från Strabag och har lång erfarenhet från anläggningsbranschen i roller som arbetschef men också som entreprenadchef, blockchef och platschef.
- Det är mycket glädjande att Gustav kommer till Svevia, säger Anders Elfner.
Anders Elfner framhåller att Gustav Oscarsson har gedigen kompetens, ett affärsmässigt driv, goda ledaregenskaper och flera nyckelroller i sitt bagage.
- Mitt nya uppdrag känns oerhört inspirerande, säger Gustav Oscarsson, jag vill så snabbt som möjligt bidra med de egenskaper jag tycker är viktiga i en organisation såsom tydligt och synligt ledarskap samt att sätta fokus på det som är kärnverksamheten, att driva anläggningsprojekt på ett effektivt och lönsamt sätt, säger Gustav Oscarsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094