23948sdkhjf

SCA Transforest blir SCA Logistics

SCA-koncernens bolag för transporter och logistik – SCA Transforest AB – har under sommaren namnändrat till SCA Logistics AB. För första gången i bolagets 46-åriga historia, kommer samtliga helägda Interforest-terminaler även att bedriva verksamhet under samma bolagsnamn och varumärke.
- Sedan starten 1967 har mycket av våra affärer och erbjudanden ändrats, säger Nils Johan Haraldsson, vice president i SCA med ansvar för marknadsföring och logistik. Nuförtiden är en transport inte lägre bara en transport, utan omfattar logistiktjänster med ett mycket bredare tjänsteerbjudande. Det handlar bland annat om flödesstyrning och skeppning i varierande former och till ett betydande antal destinationer, samt tullklarering, spedition och skeppsklarering. Av det skälet har vi beslutat att namnändra bolaget för att tydligare kommunicera vad vi erbjuder och utför för tjänster.
Namnändringen trädde juridiskt sett i kraft den 1 juni i år. Samtliga juridiska enheter inom SCA Transporest AB Group behåller sina bolagsnummer som tidigare. Kontrakt och avtal som är tecknade med SCA Transforest AB och Interforest Terminals kommer forftarande att gälla.

Namnändringarna av bolagen ser ut enligt följande:

SCA Transforest AB namnändrar till SCA Logistics AB.
Interforest Terminal Rotterdam B.V. namnändrar till SCA Logistics B.V.
Interforest Terminal Lübeck GmbH namnändrar till SCA Logistics GmbH.
Interforest Terminal London Ltd namnändrar till SCA Logistics Limited.
Transforest Agencies Ltd namnändrar till SCA Logistics (Agency) Limited.
Transforest Holdings Limited namnändrar till SCA Logistics Holdings Limited.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062